1. foto’s maken van eten en op social media plaatsen

    Iets waar ik eigenlijk best kwaad om kan worden. Het zit niet in mijn aard om foto’s te nemen van iets dat straks in je maag ter vertering gaat zitten, vooral niet om het op een Facebook of Twitter te zetten. Ik vraag me dan ook altijd af wat mensen willen bereiken als ze dit doen. Wat is het nut hiervan? Wat zou er gebeuren als je niet die 21 likes en 7 reacties met “ohhhh wat lekker” of “waarom krijg ik geen stukje?” zou lezen? Zou je je dan minder voelen? Waarom laat je mensen voedsel zien waar ze misschien trek in krijgen, maar niet kunnen eten?

    Dan heb je nog de rare typetjes die in een restaurant zo’n foto maken. Dan zijn ze met een stel vriendinnen naar de KFC gegaan en leggen ze vast dat ze een chicken bucket aan het eten zijn. Wow meiden, jullie zijn high class, maar ik hoef niet te zien dat jullie je vetmesten. Hou op met dit soort uitsloofgedrag, alsjeblieft.

    Ook interessant:  Facebook
    0
    -1

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over foto’s maken van eten en op social media plaatsen en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*