1. Game of Thrones

  Hoogstwaarschijnlijk de beste serie ooit gemaakt. Heb alle 40 afleveringen gezien en moet zeggen dat dit echt een meesterwerk is. Ken de boeken niet, weet dus ook niet of het helemaal synchroon loopt, maar eigenlijk maakt dat me ook geen reet uit. Deze serie barst van de kwaliteit en dat lijkt me iets waar niemand aan kan en mag twijfelen.

  Niet alle verhaallijnen zijn even boeiend, maar op de een of andere manier word je er wel in gezogen en ik denk dat dat de kracht is van deze serie.

  Daenarys Targaryen en Margaery zijn mooie vrouwen. Dat moest ik ook even zeggen.

  (zov: Valar Morghulis)
  (zov: Winter is coming)
  (zov: laat seizoen 5 snel komen)

  Ook interessant:  Friends
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over Game of Thrones en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*