1. je geliefde bedriegen

  Iets dat alleen de allergrootste idioot zal doen. Ik ben zo’n idioot. Heb al meerdere malen aangegeven dat ik d’r heb bedrogen en ik heb er echt heel veel spijt van. Zij wilde niet naar me luisteren, hetgeen ik heel goed kan begrijpen, maar zij wist ook dat we voor elkaar gemaakt waren. Ik weet het, ik heb het verpest, maar ik wilde het goedmaken; zij wilde me geen kans geven. Ook dat begrijp ik, maar ik betreur het ten zeerste, want ik heb ongelofelijk veel spijt en weet dat het allemaal goed gekomen zou zijn als ze had geluisterd.

  Hoe dan ook… Nooit doen… Nooit! Maak het uit of in ieder geval, wat je ook doet; niet bedriegen.

  (zov: kutgevoel)

  Ook interessant:  pinguïns die overspel plegen
  +1
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over je geliefde bedriegen en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*