1. Karim Aachboun

  Karim Aachboun is een fiscalist van Marokkaanse komaf die naar eigen zeggen is weggepest door KPMG Meijburg besuurslid Wiebe Cnossen.

  De 28-jarige Karim Aachboun had eerder aangifte gedaan tegen KPMG Meijburg en bestuurslid Wiebe Cnossen wegens bedreiging en discriminatie. De jongeman met een Marokkaanse achtergrond was een veelbelovend talent binnen KPMG Meijburg, dat bekendstaat als een prestigieus belastingadvieskantoor. Hij was erin geslaagd grote multinationals binnen te halen, maar de top van het bedrijf had daar nauwelijks oog voor. Aachboun kreeg slechts 450 euro bruto bonus toegestopt voor zijn prestatie.

  Aachboun’s directe baas had hem juist ‘publiekelijk in het zonnetje gezet’ voor zijn prestatie, hoewel De Telegraaf niet beschrijft hoe dat is gebeurd.

  Naar verluidt heeft bestuursvoorzitter Wiebe Cnossen meteen daarna ‘schreeuwend en met gebalde vuist’ laten weten dat hij niet gediend was van de positieve opmerkingen over Aachboun. Volgens de jonge fiscalist had Cnossen hem meermalen toegesnauwd dat hij moest ‘opkrassen’.

  Bron: http://www.z24.nl/ondernemen/fiscalist-eist-12-miljoen-kpmg-meijburg-traumatische-ruzie-en-discriminatie

  Ook interessant:  Abdelhak Nouri
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over Karim Aachboun en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*