1. Ted Bundy

  Een van de meest koelbloedige seriemoordenaar ooit.

  Deze man was een schizofreen. In zijn jeugdjaren was hij verliefd op een zwartharig meisje, Stephanie. Ze hadden een relatie, maar zij verbrak het omdat ze hem te kinderachtig vond. Nadien besloot Bundy alles op alles te zetten om wraak te nemen. Hij veranderde van een verlegen jongeman naar een zelfbewust en knappe man die bij elke vrouw in de smaak viel. Dit vanwege zijn uiterlijk, intelligentie en humor. Uiteindelijk ontmoette hij Stephanie weer en na verloop van tijd besloot hij een aanzoek te doen. Ze accepteerde het, maar twee dagen hierna ging Bundy er van door. Hij had bewezen dat hij haar weer in handen kon krijgen en dat was voldoende voor hem.

  In de tussentijd had ie een universitaire studie gevolgd zodat ie de psychologie van mensen (en vooral vrouwen) beter kon begrijpen. Dit had ie nodig om zijn slachtoffers in de val te lokken. Bundy begon alle vrouwen als een object te zien; met name de vrouwen met zwart haar. Hij volgde hen, stalkte hen en probeerde hen te grijpen zodra ze alleen was. Dat lukte meer dan 30 keer. Maar liefst 30 keer werden zwartharige vrouwen slachtoffer van zijn idioterie. Dit middels wurging, verkrachting of brute kracht.

  Bundy werd opgepakt nadat hij op heterdaad werd betrapt in Utah. Hij probeerde een vrouw in zijn auto te krijgen nadat hij zich had voorgesteld als politieagent. Zij vertrouwde het niet geheel en ging hiermee naar het politiebureau, waarna Bundy werd opgepakt vanwege ontvoering. Hij vertelde dat hij geen advocaat nodig had en dat ie dat zelf zou doen. Zijn verzoek werd ingewilligd; hierdoor hoefde hij ook geen handboeien om. Dit zorgde ervoor dat hij kon ontsnappen. Uiteindelijk werd ie weer opgepakt, maar dit keer groef hij een tunnel om wederom te ontsnappen uit het gevangenis. Ook dit lukte.

  Ook interessant:  Beate Zschäpe

  Deze gestoorde man heeft nadat hij voor het laatst is opgepakt, de doodstraf gekregen. Hij wist het met 10 jaar uit te stellen, waardoor hij de kans kreeg om te trouwen met een van zijn fans (ja ja, die had ie), waarvan hij een dochter kreeg.

  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over Ted Bundy en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*