1. Lionel Messi

  Argentijnse voetballer van Barcelona; een fenomeen en de allerbeste voetballer die de wereld ooit heeft gezien, daar kan niemand om heen.

  Ook interessant:  Diego Armando Maradona
  +3
  -2

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • Lionel Messi

  ’s Werelds beste voetballer die officieel aangeklaagd is vanwege belastingfraude. Jammer dat zo’n speler hiermee in verband wordt gebracht. Hopen dat het niet waar is.

  0
  -1
 • +1
  0
 • Lionel Messi

  ● Messi voerde zijn totaal aantal doelpunten tegen Real Madrid op naar 21 in 27 officiële wedstrijden. Hij maakte er veertien in competitieverband, twee in de Champions League en vijf in de strijd om de Spaanse Super Cup.

  ● Met 21 doelpunten is Real Madrid nu het favoriete slachtoffer van Messi in zijn loopbaan als speler van Barcelona. Geen enkele andere club kreeg zoveel doelpunten om de oren van de Argentijnse aanvaller als De Koninklijke. Messi maakte in Estadio Bernabéu meer Clásico-goals dan in Camp Nou: twaalf om negen.
  Messi na zijn winnende goal tegen Real. Messi na zijn winnende goal tegen Real.

  ● Inclusief zijn twaalf assists in duels met Real is Messi nu de eerste speler in de 112-jarige historie van El Clásico die eigenhandig bij meer dan dertig doelpunten betrokken was. De Argentijn was in 27 optredens met 21 goals en twaalf assists betrokken bij 33 van de 55 Clásico-goals die Barcelona produceerde. Dat komt neer op een percentage van zestig procent.

  ● Messi liet tegen Real zijn 26ste hattrick (3+ goals) in dienst van Barcelona aantekenen. Ook in de wedstrijd vóór de kraker met de Madrilenen – het thuisduel met Osasuna (7-0) – kwam hij tot drie doelpunten. Het is voor de derde keer in zijn loopbaan bij Barcelona dat Messi in twee opeenvolgende wedstrijden drie of meer goals maakt.

  ● Messi is de eerste Barcelona-speler die erin slaagt twee hattricks te maken in een wedstrijd tegen aartsrivaal Real Madrid. Eerder was hij drie keer succesvol op 10 maart 2007 tijdens het competitietreffen in Camp Nou: 3-3.

  ● Na 22 wedstrijden staat de teller voor Messi in dit seizoen in de Primera División op 21 doelpunten. De Argentijn heeft nu voor de zesde opeenvolgende jaargang minstens twintig doelpunten gemaakt in Catalaanse dienst. Sinds het seizoen 2008/09 – toen Pep Guardiola trainer van Barcelona werd – liet hij achtereenvolgens 23, 34, 31, 50, 46 en dus 21 goals noteren.

  ● Het is verder het zevende opeenvolgende seizoen waarin Messi tien of meer assists laat aantekenen in de Primera División. Sinds de jaargang 2007/08 was hij goed voor 12, 11, 10, 19, 16, 12 en dus 10 assists op ploeggenoten.

  +1
  0
 • 0
  0
 • Lionel Messi

  Fenomeen die vorige week topscorer aller tijden van de Spaanse La Liga werd. Dit deed hij door een hattrick te maken tegen Sevilla.

  Vandaag werd hij topscorer aller tijden van de Champions League door wederom een hattrick. Ongelofelijk… en hij is nog maar 27 jaar.

  0
  0
 • 0
  0
 • Lionel Messi

  De geweldenaar van Barcelona die weer eens een penalty heeft gemist voor Argentinië. Dit keer in de eerste wedstrijd van het WK voetbal 2018 te Rusland tegen Ijsland.

  0
  0
 • 0
  0

Deel je kennis over Lionel Messi en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*