1. manieren om de hik te stoppen

  Vaak zijn het fabeltjes maar de mijne werkt! ik ben iemand die om de 3 dagen de hik krijgt en het is nog nooit voorgekomen dat de methode die ik hieronder beschrijf niet heeft gewerkt. komt-ie:

  –! spoiler !–

  Haal meteen na je hik heel diep adem en hou je adem in. Stop je beide wijsvingers in je oor en sluit tegelijkertijd je neusgaten met je pinken. Probeer nu in die houding* te slikken. Na 3, 4 slikken zal je merken dat je bent gestopt met hikken. Het is wel zaak dat je je oor en neus heel goed sluit.

  –! spoiler !–

  Ik weet dat het er belachelijk uitziet maar het doel heiligt de middelen.

  Ook interessant:  niezen hoesten hikken gapen boeren en kotsen tegelijk
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • 0
  0

Deel je kennis over manieren om de hik te stoppen en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*