1. nare mannen die vrouwen op straat proberen te versieren

  Kijk, als iemand dit in mijn bijzijn zou doen, dan zou ik de persoon in kwestie even goed in elkaar rammen zodat hij het nooit, maar dan ook nooit meer doet. Potver, hoe kan je dit in hemelsnaam in je hoofd halen? Even een vrouw die je alleen op straat ziet (fucking lafbek!) proberen te verleiden met je idiote trucjes. Welke vrouw valt daar nou voor?

  “Hey schatjeeee, wat ben jij sexy, mag ik je nummer?”
  – Ja, tuurlijk: ik bel 112 even.

  Echte flikkertjes. Kan hier echt kwaad om worden. En stel nu dat het je vriendin overkomt… door een of andere klojo… echt, heb gewoon de neiging om hem bij zijn kraag te pakken en recht in het gezicht aan te kijken voordat ik hem de tering insla.

  Wees een man, vieze lafbekken. Wees een fucking man!

  Ook interessant:  Josef Fritzl
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over nare mannen die vrouwen op straat proberen te versieren en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*