1. Nasubi

  Gestoord. Nasubi is het Japans voor eierplant*, maar voor mij is het vooral de gestoorde gek aan wie een programma is toegewijd. De Japanners kennen het genre gumbaru waarin ze de menselijke grenzen zoveel mogelijk testen. Nasubi, een comedian wiens echte naam Tomoaki Hamatsu is, is bekend geworden na een real life programma die live werd uitgezonden op de Japanse tv.

  Naar het schijnt wist hij niet dat het ging om een auditie voor zo’n programma. Hij deed auditie om op tv te komen in een programma waarvan niet werd uitgelegd wat het precies inhield. De kandidaten moesten een kaartje trekken en op een van die dingen stond “u bent de winnaar”. Tomoaki was de “gelukkige”. Hij werd gebracht naar een of ander appartement in Tokio en daar moest hij 1 miljoen Yen (ongeveer 10.000 Euro) aan prijzengeld in de vorm van geld en / of spullen winnen door mee te doen aan prijsvragen. Dit moest hij naakt doen. Hieronder een video van zijn lijden.

  https://www.youtube.com/watch?v=2YUyU-LE6qU

  De grap is: hij deed het met heel veel plezier. Ik moet zeggen dat het echt hilarisch is, maar ethisch kan ik het niet noemen. In de VS zou hij miljoenen aan schadevergoeding krijgen, maar ja.

  http://www.projectcasting.com/news/nasubi-reality-show

  Ook interessant:  Konnichiwa
  +1
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over Nasubi en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*