1. natte doekjes bij de McDonalds krijgen

    Eindelijk! Ik heb gisteren eindelijk natte of vochtige doekjes bij de McDonalds gekregen. Dit gebeurde in de McDonalds te Leiderdorp langs de snelweg op de A4. Een van de werknemers ging rond met de natte doekjes en vroeg of we ze ook wilden. Natuurlijk willen wij dat! KFC doet dat (en voor zover ik weet nog steeds) en dat is altijd een verademing, aangezien je handen erna stinken en die natte doekjes nodig hebben.

    McDonalds moet hier ook een gewoonte van maken. Ik gok dat deze McDonalds van een franchise ondernemer was en hij deze service besloot te geven. Respect voor u!

    Ook interessant:  I am loving it
    0
    0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over natte doekjes bij de McDonalds krijgen en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*