1. Ricardo Quaresma

  Ooit was het een supertalent die het zeker zou maken bij Barcelona, maar tegenwoordig is al op 29-jarige leeftijd beland in Dubai en is ie op z’n retour. Zijn wereldberoemde trivela’s en rabona’s mag hij nu uitvoeren in het tenue van Al-Ahly.

  Quaresma werd weggestuurd bij Beşiktaş, omdat het nieuwe bestuur vond dat hij teveel geld verdiende. Wel een rare manier van besturen vind ik zelf, edoch.

  Ook interessant:  Pepe
  +1
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • Ricardo Quaresma

  Het was een verademing toen ik hem in het shirt van mijn Besiktas zag. Ondanks zijn mindere periodes bij Barcelona en Chelsea, wist ik dat hij een ongelofelijk talentvolle voetballer was die het in Turkije goed zou doen. Daar was eigenlijk niets van gelogen, totdat het bestuur vond dat hij teveel geld verdiende en hem wegdeed. Erg jammer, want mijn ogen missen deze geweldenaar. Zijn trivela’s, zijn acties die de verdediging van tegenstander deden huiveren en de prachtige doelpunten die hij maakte.. Ik mis ze allemaal.

  Ondanks het feit dat ik het erg jammer vind dat ie weg is gegaan, ben ik wel blij dat hij het nog steeds goed doet in zijn eigen land. Gisteren maakte hij met zijn FC Porto een heerlijke treffer tegen Eintracht Frankfurt.

  http://www.youtube.com/watch?v=JoOb1qVTI14

  0
  0

Deel je kennis over Ricardo Quaresma en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*