1. Titanic 2

  quote

  Een Australische miljardair die de Titanic wil nabouwen heeft een ‘overweldigende’ respons gehad van mensen die als passagiers meewillen op de eerste tocht. Een woordvoerder van Clive Palmer zei zaterdag dat er geïnteresseerden zijn uit de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Azië en Zuid-Amerika. Palmer kondigde in april aan dat hij met een Chinees bedrijf een voorlopige deal heeft gesloten om de Titanic II te bouwen.

  De afvaart staat gepland voor 2016, ook al is de bouw van het schip nog niet begonnen. De interesse is zo groot dat ‘we al zeker vijf mensen hebben die meer dan een miljoen dollar hebben geboden om op de eerste reis van mee te gaan’, zei James MacDonald van Blue Star Line. Palmer zei eerder dat het nieuwe schip net zo luxueus wordt als het origineel, maar dat het daarnaast de nieuwste navigatiesystemen en veiligheidstechnologie aan boord heeft.

  Er zijn ontwerpers in de arm genomen om het schip er exact zo uit te laten zien als het origineel. De Titanic was in 1912 het grootste en meeste luxueuze schip dat de Atlantische Oceaan overstak. Op 15 april zonk het toen het tegen een ijsberg was gevaren. Meer dan vijftienhonderd mensen kwamen daarbij om het leven.

  quote

  Definitie: naam van het nieuwe schip waar mensen miljoenen aan gaan spenderen om de eerste tocht te kunnen maken, zodat ze tegen een ijsberg botsen en doodgaan.

  (zov: smaken verschillen)

  Ook interessant:  White Star Line
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over Titanic 2 en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*