1. verplicht gebruik van boodschappenkarretjes in de supermarkt

  Ik vind het verplicht gebruik van boodschappenkarretjes in de supermarkt een beetje raar. Ik zal proberen uit te leggen waarom ik dat vind:

  1 – Voor mensen die het broodnodige a.k.a. heel weinig dingen moeten kopen (pakje melk, brood etc.), is het gebruik van een boodschappenkarretje totale overkill, immers: waarom zou ik met mijn handen die vieze wagens aanraken als ik mijn boodschappen zelf kan dragen?

  2 – Ook al worden die boodschappenwagens gedesinfecteerd, hoe weet ik zeker dat ze goed genoeg zijn gedesinfecteerd? Juist ja, dat weet ik niet: ik moet het blind vertrouwen.

  3 – Er zit geen logica achter! Het is een gevalletje symptoombestrijding, als je je bedenkt dat het een verplichting is geworden om de 1.5 meter te handhaven. Probleem is dat dit niet te handhaven valt, aangezien men hun karretje laten staan om even snel de hagelslag of pindakaas te pakken. Dan ga ze langs je heen, waardoor je niet 1.5 meter, maar op 0.015 meter afstand van elkaar bent.

  4 – De supermarkt is geen IKEA waar je eenrichtingsverkeer hebt. Mensen blijven langs je rijden en dus is het ‘horizontale’ (of vertical, net hoe je het bekijkt) verkeer niet te vermijden als mensen als totale gekken zich vastklampen aan de meel en pasta.

  Zo, ik heb mijn zegje gedaan. Dat is eruit!

  Ook interessant:  Remdesivir
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over verplicht gebruik van boodschappenkarretjes in de supermarkt en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*