1. vrouwen die niet weten wat ze willen

  Dit zijn vrouwen die je veel pijn kunnen bezorgen. Net wanneer je denkt dat alles goed gaat (bijvoorbeeld in een relatie), kan alles zomaar worden omgegooid door conflicterende gedachten die er een dag geleden niet waren en een volledig andere wending krijgen. Voor ons, mannen, is dit erg raar en eigenlijk niet te vatten, maar het blijkt heel erg normaal te zijn bij vrouwen, alhoewel dat nooit wetenschappelijk onderbouwd is.

  – Zie je nog een toekomst met mij?

  + Geen idee

  – Maar gisteren was alles toch oké, toen was er niets aan de hand?

  + Klopt, maar ik heb geen idee.

  – Wie moet het weten als jij het niet weet?

  + Geen idee

  “Weet ik niet” of “geen idee” is het irritante antwoord dat je krijgt van vrouw die niet weet wat ze wilt. Rot dan een eind op zou ik zeggen.

  Ook interessant:  vrouwen die roken tijdens zwangerschap
  +3
  -1

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • +2
  0
 • 0
  0

Deel je kennis over vrouwen die niet weten wat ze willen en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*