1. winkels open of gesloten tijdens Allerheiligen

    De vraag die ik aan Google al tig keer heb gesteld en eigenlijk geen eenduidig antwoord heb gekregen. Er staat dat winkels “meestal” wel gesloten zijn, maar dat vind ik niet duidelijk genoeg. Zo wilde ik naar MediaCité in Luik, maar kon geen informatie vinden of ie op 1 november nou gesloten is of niet. Blijkt uiteindelijk van niet, na uitmuntende speurwerk op social media. Een ander voorbeeld is Mini-Europa in Brussel, waarvan op de eigen site aangegeven staat dat in de periode september tot en met januari het park open is… maar goed, je wil er niet naar toe gaan en er achter komen dat ie op Allerheiligen gesloten is.

    Met andere woorden: goed zoeken, desnoods even rondbellen, want de informatievoorziening is bagger. Wel kan ik met zekerheid stellen dat MediaCité, CentrO en alle winkels in Düsseldorf gesloten zijn.

    Ook interessant:  Almere City Mall
    0
    0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over winkels open of gesloten tijdens Allerheiligen en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*