1. Google

  Website die de wereld heeft opgesloten in een blanke pagina met alleen een logo en een zoekveld. In feite is Google geen website, maar een navigator naar andere websites; een deur naar de rest van de wereld.

  Een leven zonder Google is voor mij onvoorstelbaar.

  Ook interessant:  Google Chrome maar wat
  0
  -2

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • 0
  0
 • Google

  Bedrijf dat haar logo heeft aangepast naar een iets “smoother” logo. Ik vind het wel jammer aan de ene kant, want ondanks het feit dat het niet lelijk is, had het toch wel iets authentieks. Het was even oud als Google en dat had toch wel een charme, maar goed, wie ben ik om daar wat over te roepen.

  0
  0
 • Google

  Bedrijf dat 1 miljard dollar (ruim 900 miljoen euro) aan Apple betaald zou hebben zodat het de standaardzoekmachine blijft op de iPhone. Dat blijkt volgens Bloomberg uit opnamen van een rechtszaak die Oracle tegen Google heeft aangespannen. Oracle claimt dat Google delen van de Java-software van het bedrijf illegaal heeft gekopieerd.

  0
  0
 • Google

  Het bedrijf waarvan ik hoop dat ze hun SLA’s in orde hebben, want met de storing die ze momenteel hebben ligt bijna alles eruit. Gmail, YouTube, de Google zoekmachine, Stadia: alles ligt eruit.

  +1
  0

Deel je kennis over Google en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*