1. 13 oktober 2015

  Een prachtige dag voor mij. Buiten het feit dat het mijn verjaardag was en ik op elk mogelijke manier verwend ben, was het ook een fantastische voetbalavond.

  Mijn Turkije plaatst zich direct op het EK te Frankrijk, na een overwinning op Ijsland. In de laatste minuut schiet Selcuk Inan ons als beste 3 van de poules, naar het EK. Prachtig! Bij een gelijkspel, moesten we zeker nog 2 play-off wedstrijden spelen en dan zou het lastig zijn geweest. Dat was niet het enige dat nodig was om ons direct te kunnen plaatsen, want mocht Kazachstan niet van Letland winnen, dan moesten we alsnog play-offs spelen. Islambek Kuat maakt de enige doelpunt van de wedstrijd waardoor Kazachstan won en Turkije direct door kon.

  Overigens verloor Nederland van Tsjechië (2-3) waardoor ze zijn uitgeschakeld.

  Ook interessant:  31 december 2012
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over 13 oktober 2015 en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*