1. Atatürk Olympisch stadion

  Stadion die op een bijna onbereikbare berg in Istanbul is gebouwd. Het wordt dan ook helemaal uitgekotst door de bevolking. Geloof me: je wilt hier nooit meer naar toe als je het een keer geprobeerd hebt.

  Twee dagen geleden speelden Besiktas en Trabzonspor tegen elkaar. Ik was erbij en ik moet zeggen dat ik er bijna spijt van heb gekregen. Je kunt het je misschien niet voorstellen, maar je hebt maar één uitgang bij de parkeerplekken waardoor je een file krijgt na de wedstrijd. Dat duurt ellenlang als je 60.000 supporters hebt :) Dus nee, met de auto gaan is geen optie.

  Daarnaast begon de wedstrijd om 21:45 uur en eindigde het om 23:30 uur (en dit was op een fucking zondag), waardoor het halen van de tram of metro ook nagenoeg onmogelijk is aangezien ze maar tot 00:00 uur rijden. Daar komt ook nog eens bij dat wij 5 keer moesten overstappen om in het Aziatische deel van Istanbul te kunnen geraken… zonder metro en tram. Vind je het dan gek dat het stadion niet vol is als er een wedstrijd is?

  Ook interessant:  Inönü stadion
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over Atatürk Olympisch stadion en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*