1. Istanbul

  De metropool die ik binnenkort ga bezoeken. De grootste stad van Turkije, qua inwonersaantal zelfs even groot als Nederland.

  Ook interessant:  Turkijerel
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • Istanbul

  Metropool waar je aan 7 dagen nooit genoeg zult hebben, maar aan de andere kant je zo moe bent dat je terug naar huis wilt. Vorig jaar verbleef ik in het Europese deel van Istanbul en dit jaar was het de beurt aan de overkant, waar ik in Pendik overnachtte in het magnifieke Lounge Hotel. De haven, de binnenstad en kustlijn met haar boulevard is een must see. Daar heb ik lekker kunnen genieten van mijn Maltana en het prachtige uitzicht.

  Natuurlijk is ook hier het verkeer één grote chaos. Heb een stuk of 6 keer over moeten stappen om vanaf het Atatürk Olympisch Stadion naar Pendik te gaan. Dat duurde 3 en een half uur (!), hetgeen langer is dan mijn reis van Nederland naar Turkije. Dat moet genoeg zeggen over Istanbul. Het is er immens en als je er geen Turks kent ben je een prooi voor de taxichauffeur die je moet raadplegen omdat je de dolmuş en bus niet zal kunnen gebruiken (geloof me, je zult er niet uitkomen als je geen Turk bent).

  Ondanks alles: we love you Istanbul!

  0
  0
 • Istanbul

  Niet de hoofdstad van Turkije, maar wel de grootste stad van het land. Het is er momenteel echter niet veilig door de bomaanslagen in Taksim.

  0
  -1

Deel je kennis over Istanbul en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*