1. Buitengewoon Opsporings Ambtenaar

  De Buitengewoon Opsporings Ambtenaar is grappig. Dit zijn grappige kerels (of vrouwen) die denken dat ze politieagenten zijn. Ze komen stoer op je aflopen en soms willen ze je zelfs fouilleren. Uiteraard heb ik het hier dan over de conducteurs die rondslenteren op Centraal Station en willen vitten op mensen.

  Deze BOA moet even dimmen, want het gaat echt nergens meer over. Even bij de lift staan wachten en dan iedereens chipkaarten controleren. Rot toch op joh, dieren.

  (zov: idioten)

  Ook interessant:  Joris Demmink
  +1
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • Buitengewoon Opsporings Ambtenaar

  De BOA is weer negatief in het nieuws gekomen. Uiteraard is dat niet heel verrassend. Ditmaal hebben nota bene supermarkten een brandbrief gestuurd met als quote:

  “Wij hebben de indruk dat deze boa’s op pad worden gestuurd zonder de juiste instructies, want vaak kennen ze de huidige regels niet goed of is er verwarring over. Dat zorgt voor flink wat irritaties in de winkels. Wij hebben zojuist een brandbrief naar onder meer minister Grapperhaus, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en de Veiligheidsregio’s gestuurd met het verzoek om zo snel mogelijk eenduidig beleid te voeren. De regels moeten overal hetzelfde zijn’’, aldus CBL-directeur Marc Jansen.

  Volgens Jansen doen de supermarkten er alles aan om de veiligheid van zowel klant als personeel niet in geding te brengen. ,,Dan werkt het niet echt mee als handhavers hun eigen interpretatie op de genomen maatregelen loslaten.’’

  https://www.ad.nl/koken-en-eten/supermarkten-luiden-noodklok-bij-minister-handhavers-willen-personeel-beboeten-om-coronamaatregelen~a3a9854a/

  0
  0

Deel je kennis over Buitengewoon Opsporings Ambtenaar en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*