1. Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen

  Kort CBR, lang voor koppijn en stress. Heb 3 keer moeten zakken voordat ik mijn rijbewijs kreeg en keer op keer ging het om kleine, onbenullige dingen zoals ‘het niet tijdig voorsorteren’. Denk ik van ja pleur toch op. Denk je dat iedereen die een rijbewijs dat doet? Ik zie elke dag 1 miljoen idioten langs me rijden waarvan ik denk: hoe the fuck heeft hij (of zij!) zijn rijbewijs binnen gesleept?

  Nee, ik geloof heilig dat het CBR een bepaalde limiet stelt aan het te slagen kandidaten. Er zal vast wel een quotum zijn, maar goed, mijn rijinstructeur bevestigde dat ook, dus ik ga ervan uit dat ik gewoon goed zit.

  Definitie: instantie die beslist of je legaal je capaciteiten mag testen of niet.

  Ook interessant:  afrijden
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*