1. Dream Football League

  Revolutionaire voetbalcompetitie die de koninklijke familie van Qatar in 2015 wil introduceren. De 24 beste teams ter wereld moeten deelnemen aan een evenement dat om de twee jaar, in de zomermaanden, gehouden moet worden. We kunnen het dus beschouwen als een nieuwe versie van de Champions League, al weet ik niet of het daar ooit aan kan tippen.

  Deelnamegeld moet 200 miljoen Euro per club zijn*, waardoor ik me kan voorstellen dat de grote clubs geneigd zijn om aan de DFL deel te nemen.

  (http://static3.ad.nl/static/photo/2013/10/5/4/20130313110847/media_xll_1565059.jpg)

  Ook interessant:  fitnessen
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over Dream Football League en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*