1. iets uit huis als cadeau geven na niets gekocht te kunnen hebben

  Omdat je geen genoeg geld had of volledig bent vergeten dat er een verjaardag of een andere gebeurtenis was waar een cadeau toch wel gepast is, slaag je er niet in om een cadeau te kopen. Wat doet een persoon dan? Juist ja; die gaat even thuis loeren om erachter te komen of er wat tussen zit om als cadeau in te pakken en te geven.

  Zo heb ik laatst een deegroller gevonden die ik nog nooit had gebruikt, dus wat doe ik? Ik koop cadeaupapier (toevallig had ik daar wel geld voor) en begin mijn fantastische cadeau in te pakken. Gaandeweg kwam ik erachter dat de prijs er nog op stond, dus die had ik er gelukkig nog wel van af gehaald. Ik luisterde niet naar mijn vriendin, die zei dat het geven van een deegroller niet echt een slim idee was, want ja, wat moet je daarmee op je verjaardag. Achteraf gezien had ze gelijk, maar toen dacht ik niet zo helder.

  Hoe dan ook, het gezicht van de jarige job sprak boekdelen… Ze vond het een nogal raar cadeau, waarna ik best boos was, omdat het me moeite had gekost om überhaupt iets te kunnen vinden.

  Moraal van het verhaal: luister altijd naar je vriendin als je een cadeau gaat geven. Soms is het beter als je geen cadeau geeft… En al helemaal niet van huis.

  Ook interessant:  aandenken
  +2
  -2

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • 0
  0

Deel je kennis over iets uit huis als cadeau geven na niets gekocht te kunnen hebben en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*