1. Jan Sloot

  Door velen gezien als een oplichter, anderen stellen dat hij een genie was die de hele wereld zou doen veranderen met zijn nieuwe uitvinding die het binaire stelsel overbodig zou maken. Het is een boeiend verhaal, waarover ook ik sceptisch ben. Sloot zou 2 dagen voor zijn dood een hartstilstand gekregen hebben en sindsdien zou niemand weten waar zijn apparaat zou liggen. Met zijn apparaat zouden hij en oud-directeur van Philips, Roel Pieper, de Silicon Valley hebben rondgetourd om het product te promoten en investeerders te trekken. Dat was gelukt en o.a. Sun MicroSystems, maar ook de ABN Amro zouden er miljoenen geld in hebben gepompt.

  Sloot’s apparaat zou 16 films tegelijkertijd kunnen tonen op een laptop (met een sleutel van slechts 1 kilobyte!), en dat zonder haperen. Nu denk je: wat, zo simpel, dat is nu toch ook mogelijk? Nee, dat is niet mogelijk. Zo’n uitvinding maakt de UPC, Intel, Microsoft, Sun en al die andere bedrijven volledig overbodig.

  Vind zulke verhalen sowieso fascinerend om te lezen, maar moet nogmaals melden dat ik het niet helemaal geloof. Waar the fuck is het apparaat? Hier een verslag voor de mensen die er meer over willen lezen: http://www.gids.nl/techno/jan-sloot.html

  Ook interessant:  Area 51
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over Jan Sloot en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*