1. Ronaldo Luis Nazario de Lima

  De echte Ronaldo. Ooit de meest gevreesde voetballer aller tijden, nu een 118 kilo wegende oud-topsporter.

  De blessure die hij opliep tegen SS Lazio zullen voetballiefhebbers nooit vergeten. Toen hij in de zestigste minuut na een lange blessure het veld betrad keken de Lazio-supporters angstig om zich heen, puur omdat ze wisten dat R9 er weer een paar in zou schieten. Na twee minuten komt hij aan de bal, maakt een beweging naar links en een beweging naar rechts en dan komt die blessure die hem zijn hele leven zal blijven achtervolgen. het (zov: Stadio Olimpico) is er stil van en alle voetballiefhebbers, inclusief Lazio-fans vervloeken het lot dat Ronaldo weerhoudt om zijn kunsten te tonen.

  Dat laat nog maar eens zien wat voor een geweldige voetballer hij was.

  (zov: 12 april 2000 Lazio Internazionale Coppa Italia wedstrijd)

  Ook interessant:  Vagner Love
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • Ronaldo Luis Nazario de Lima

  Ook wel bekend als il fenomeno(s: of dikke Ronaldo helaas :(. De beste spits die deze aardbol ooit heeft gezien en ooit zal zien. De beelden op de brancard tijdens die bewuste wedstrijd tegen Lazio zijn nog seconde voor seconde op mijn netvlies gebrand.

  Het enige wat ik hem nooit zal vergeven* is zijn punter tijdens 26 juni 2002 Brazilië Turkije Wk wedstrijd, sorry ouwe maar die kon echt niet.

  Tip: gebruik Ronaldo altijd eerst voordat je een discussie over voetbal aangaat met een onbekende, stel de vraag: hoe oud is Ronaldo ongeveer?

  Als diegene je beantwoordt met een leeftijd ergens in de 20, geef hem een vieze blik, maak een u-turn en praat nooit meer met diegene over voetbal. Of gewoon überhaupt niet meer.

  0
  0

Deel je kennis over Ronaldo Luis Nazario de Lima en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*