1. Snelwegrijbewijs

  Een wat? Een snelwegrijbewijs? Ja, een snelwegrijbewijs. Mijn oproep aan de regering: maak alsjeblieft een tweedeling tussen een normale rijbewijs en een snelwegrijbewijs. CBR, alsjeblieft, toets deze mensen op hun rijgedrag op de snelweg want dat heeft het merendeel van deze bevolking nodig. Echt, ik meen het.

  Je rijdt op een weg waar je 120 mag rijden, ja? Daar rijd je op. De rechterrijstrook is niet te bespelen, omdat het er wemelt van de auto’s die met 80 rijden. Je denkt oké, laat maar, dan ga ik wel opschuiven, maar wat zie je? De beste vrouw (ja, het zijn vaak vrouwen) rijdt met 90. Je begint je te irriteren, aangezien je er 120 mag. Schuif je nog één op en kom je achter een Toyota Yaris te rijden en wat doet ie? Die gaat gewoon doodleuk 80 rijden. Daar sta je dan op een bijna lege snelweg, rijdend achter een paar mensjes die niet weten hoe je moet rijden op een snelweg. Als je om wat voor reden dan ook toch nog 80 wil rijden, alsjeblieft, doe het dan op de rechterrijstrook! Dat is toch niet zo moeilijk verdomme? Waarom hou je al die mensen op? En dan boos worden omdat men gaat bumperkleven. Ja, amehoela.

  Ik smeek jullie: kom met een snelwegrijbewijs. Mensen die niet weten hoe ze hier moeten rijden, moeten de snelweg niet op kunnen. Het zou gewoon verboden moeten zijn. Laat ze lekker rotten in de bebouwde kom ofzo.

  Ook interessant:  A13
  +2
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over Snelwegrijbewijs en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*