1. verkeersboete uit Frankrijk op de mat krijgen

  Iets dat me gisteren is overkomen. Ik had de auto uitgeleend en de persoon in kwestie had me al gezegd dat ie geflitst was. Dacht dat die boete niet zou komen, maar 3 weken erna was ie er dan toch. Wel allemaal netjes uitgelegd in het Nederlands en op een duidelijke manier verwoord, wat het begrijpen natuurlijk makkelijk maakt.

  Als ik binnen 46 dagen betaal, dan moet ik 90 Euro betalen. Tussen 46 en 76 dagen is dat 130 en anders 350 (!) Euro. Jammer, maar het moet blijkbaar. Het is niet anders.

  (zov: forfataire boete)

  Ook interessant:  forfaitaire boete
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over verkeersboete uit Frankrijk op de mat krijgen en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*