1. Verliefd worden op de prinses in Mario

    Zal het nooit vergeten; het is level 1/1 en ik, de man die nooit gelooft in liefde op het eerste gezicht, was op slag verliefd geworden op de prinses zonder naam. Ik meen dat het het jaar 96 was, waar Mario toen een grotere hit was dan het nu is. Ik deed alles om met Luigi die bitch te redden, maar Mario met zijn kutsnor was me altijd voor.

    Als ik nu terug kijk naar die tijden, dan begrijp ik waarom het goed was dat Mario dat deed. Ik zou nooit met mijn groene pak voor zo’n prinses kunnen zorgen.

    Ook interessant:  Alexandra van Luxemburg
    0
    0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over Verliefd worden op de prinses in Mario en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*