1. naar de tandarts in Amerika

  Naar de tandarts gaan in de Verenigde Staten / Amerika. Iets dat ik nooit verwacht had, maar toch heeft moeten gebeuren. Door een abces heb ik een drain gehad die er natuurlijk weer uit moest. Helaas moest ik al naar de VS, waardoor het dus daar moest gebeuren. Na heel veel rondbellen ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij de Commonwealth Oral & Maxillofacial Surgical Associates te Boston. Dokter Shawn heeft me geholpen en ik moet zeggen: ik ben positief verrast.

  De aandacht die ze je geven, het feit dat de chirurg zo aardig was en heel duidelijk was in zijn instructies en vraagstellingen hebben geleid tot een hele positieve ervaring; iets dat ik niet had verwacht.

  Voor 125 dollar ben ik van mijn lijden verlost en deze kon ik gelukkig weer declareren bij mijn zorgverzekering in Nederland. Ik hoop dat niemand het nodig heeft, maar als het dan toch moet, dan raad ik deze mensen aan. Ze waren gastvrij en erg behulpzaam.

  Ook interessant:  Salt Lake City
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over naar de tandarts in Amerika en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*