1. Ole Gunnar Solskjær

  Man die geboren werd om te scoren. Solskjaer is één van mijn favoriete spitsen aller tijden. Deze Noorse sniper met babyface was een fenomenale spits die in nagenoeg elke wedstrijd scoorde. Sir Alex Ferguson maakte een echte goalgetter van hem, maar ik vond het wel erg jammer dat hij vaak moest invallen. Dat leverde hem overigens wel de bijnaam “Super Sub” op. Zijn rol doet me denken aan de rol die Javier Hernandez* nu heeft.

  Solskjaer’s belangrijkste doelpunt was toch wel die tegen Bayern München in de Champions League finale 1999 waar hij in de slotminuten de winnende treffer maakte. In totaal wist Solskjaer in 382 wedstrijd maar liefst 237 keer te scoren.

  (zov: the Baby-faced Assassin)

  Ook interessant:  Wayne Rooney
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over Ole Gunnar Solskjær en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*